Vælg mellem et hav af reoltyper

En reol er ikke bare en reol, da der findes et hav af dem. De er gode til hver deres formål, og nogle reoler kan anvendes til mange forskellige ting, mens andre har en mere specifik anvendelse. Nogle reoler er til private hjem, hvor andre er mere til erhvervsbrug. Men hvilke slags reoler findes der? Det kan du læse mere om her.

Hvad er en reol?

En reol er en betegnelse for en slags møbel eller et stykke inventar alt efter, hvor den bruges. På reoler kan du opbevare ting og sager af vidt forskellig karakter. Det kan være pyntegenstande, bøger, værktøj og mange andre produkter. 

Du kan finde reoler i det lokale supermarked, hjemme hos dig selv, på biblioteker og mange andre steder. Reoler kan være fremstillet i et væld af forskellige materialer såsom træ, stål og lignende.

Forskellige typer reoler

  • Industrireoler

Det siger lidt sig selv, hvad en industrireol bruges til. Denne reol anvendes nemlig i industrien. Den anvendes typisk de steder, hvor der er brug for opbevaring af meget tunge emner. Derfor skal denne type reol være ekstra robust, solid og holdbar. Industrireoler kan også kaldes for lagerreoler, pallereoler m.m.

  • Bogreoler

Bogreoler er en praktisk opfindelse, da du kan have dem i din egen bolig. En bogreol kan bruges til bøger, så du får dit helt eget bibliotek derhjemme. Men de kan også bruges til at udstille fine pyntegenstande, billedrammer, potteplanter og meget mere. 

  • Vægreoler

En vægreol kan være både stor og lille. Uanset størrelsen er en vægreol en reol, der hænger på væggen. Alt efter størrelsen kan vægreoler bruges til forskellige ting.