Kender du til alle fordelene ved en kopimaskine på et kontor?

Der var et tidspunkt, hvor mange havde en drøm om, at der ikke længere skulle være en kopimaskine til erhverv på et kontor. Men vi er desværre endnu ikke nået frem til et papirløst samfund. 

Men der er nu også rigtig mange fordele ved at have en kopimaskine på et kontor. Er du i tvivl, om du skal have en kopimaskine på kontoret eller ej, så læs med videre for at kende til alle fordelene ved det. 

Gode grunde til at have en kopimaskine

Overvejer du at få en kopimaskine på kontoret? Herunder finder du flere gode grunde ved at have en kopimaskine:

  • Få mere fra hånden: Med en kopimaskine til erhverv kan du få en kopimaskine med en høj udskrivningshastighed. Derved kan alle på kontoret hurtigt få kopieret eller udskrevet større mængder. Kontorets medarbejdere skal altså ikke bruge en masse tid på at vente på, at noget bliver udskrevet eller kopieret, da det går hurtigt. 
  • Få reduceret papirforbruget: Hvordan kan det lade sig gøre at reducere papirforbruget med en kopimaskine? Først og fremmest er det muligt at bruge begge sider af papiret. Det er allerede en besparelse på 50 %. Derudover kan scannefunktionen anvendes således, at det scannede dokument kan sendes til andre.

Et alsidigt kontorredskab: En kopimaskine er et alsidigt redskab, der kan meget andet end at scanne, printe og kopiere. Den kan nemlig også være i stand til at lave huller i dokumenterne samt at hæfte dem sammen.