Sådan kan du gøre månedsrapporteringen nemmere

For en del virksomheder er det en stor opgave, når månedsrapporteringen skal klares. En månedsrapport er nemlig ikke altid bare sådan lige at få styr på. I mange tilfælde foregår månedsrapporteringen manuelt. Desuden drukner den ofte i både konsolidering af administration og regneark.

Dog er det nødvendigt at få styr på månedsrapporteringen. Men heldigvis findes der løsninger, så dette nemmere kan blive klaret. Der er altså ingen grund til at kæmpe med denne type opgave igen og igen, når du kan gøre månedsrapporteringen nemmere at få styr på. Læs med videre her.

VIS Performance sørger for at gøre det mere enkelt og ligetil

Med hjælp fra VIS Performance kan det blive mere enkelt og ligetil at stå for månedsrapporteringen. VIS-softwaren er nemlig lavet på en måde, så månedsrapporteringen strømlines og automatiseres.

Takket være en skræddersyet skabelon i softwaren bliver alle nøgletal og data indsamlet automatisk. Desuden bliver de visualiseret i grafer og tabeller. Det betyder, at alle medarbejdere kun skal bruge ressourcer på at berige rapporten med indsigt i den finansielle tilstand. Der skal altså ikke bruges ressourcer på manuel udarbejdelse og konsolidering.

Når en månedsrapport skal godkendes i et regneark, skal der ofte sendes en del e-mails frem og tilbage med kommentarer og så videre. Med VIS-softwaren er det muligt at kommentere på og godkende en månedsrapport direkte i softwaren. 

Ledelsen får desuden direkte besked, når månedsrapporterne er klar til at blive godkendt. Så hvis du er interesseret i at gøre månedsrapporteringen nemmere, er det værd at overveje VIS-softwaren.