Ld feriepenge

Lønmodtagernes Feriemidler | LD Fonde

For en lønmodtager, der optjente feriepenge i perioden september 2019 til august 2020, og som har valgt at lade de indefrosne feriemidler blive stående som en …

Min opsparing – Lønmodtagernes Feriemidler – LD Fonde

Min opsparing | LD Fonde

Din opsparing består af de feriepenge, du har optjent i perioden og svarer til op til fem ugers feriepenge. Et afkast tilskrives opsparingen en gang om måneden.

Lønmodtagernes Feriemidler – Borger.dk

Dit afkast kommer fra LD Fondes investeringsafkast og en renteindtægt på de feriepenge, som arbejdsgiverne lader stå i virksomhederne.

Se dine feriemidler – Borger.dk

Her kan du se, hvor mange feriemidler din arbejdsgiver har indberettet til din opsparing hos Lønmodtagernes Feriemidler.

Introduktion – Lønmodtagernes Feriemidler – Virk

Introduktion – Lønmodtagernes Feriemidler | Virk

Lønmodtagernes Feriemidler administrerer de feriepenge, som jeres medarbejdere har optjent i perioden fra 1. september 2019 til 31. august 2020.

Lønmodtagernes Feriemidler – Virk

Virk

Opkrævning og indbetaling af forfaldne feriepenge. Frivillig indbetaling … Dataansvarlig for Lønmodtagernes Feriemidler er LD Fonde, CVR-nr. 61552812.

Læs mere om behandlingen af personoplysninger hos Lønmodtagernes Feriemidler

Indefrosne feriemidler – Ankestyrelsen

Indefrosne feriemidler — Ankestyrelsen

7. apr. 2021 — Lønmodtagernes Fond for Tilgodehavende Feriemidler (LD-fonde) træffer afgørelse om indefrosne feriemidler. Du kan som udgangspunkt klage …

Ankestyrelsen behandler blandt andet klager på social- og beskæftigelsesområdet. Vi behandler cirka 50.000 sager hvert år. Vi laver også undersøgelser og statistikker og er med til at sikre en ensartet sagsbehandling over hele landet.

40.000 virksomheder risikerer stor regning for feriepenge

40.000 virksomheder risikerer stor regning for feriepenge — FinansWatch

19. nov. 2021 — Senest 30. november skal virksomheder tage stilling til, om de vil beholde indefrosne feriepenge eller indbetale dem til LD Fonde.

Senest 30. november skal virksomheder tage stilling til, om de vil beholde indefrosne feriepenge eller indbetale dem til LD Fonde.

Direktøren for LD Fonde stopper – Altinget

Direktøren for LD Fonde stopperAltinget – Alt om politik: altinget.dk

Dorrit Vanglo fratræder som direktør i LD Fonde, der varetager lønmodtagernes indefrosne feriepenge. Hun har stået i spidsen for LD Fonde siden 2011, …

Nu kan man få udbetalt sine indefrosne feriepenge | ATP.dk

På borger.dk/feriemidler besvares en række af de mest almindelige spørgsmål om udbetalingen, beskatningen af beløbet osv. På LD Fondes hjemmeside kan du læse …

Nu kan man ansøge om udbetaling af de indefrosne feriemidler på borger.dk/feriemidler. Her kan man også se det beløb, man har til gode hos Lønmodtagernes Feriemidler. Pengene udbetales inden for 10 hverdage efter ansøgningen.

Keywords: ld feriepenge, ld fonde feriepenge, ld fonde feriepenge udbetaling, feriepenge ld fonde, feriepenge ld fonden, ld fonde udbetaling feriepenge